República Valenciana condemna el frau electoral colpista a Hondures i reclama la tornada del president Zelaya

En una Hondures lliure, republicana i sobirana cap home, cap ciutadà haurà mai demanar permís per poder viure, per poder triar les seves pròpies institucions, representants i el seu destí.

Antonio Marín Segovia – República Valenciana | Anna Notícies | 30-11-2009 a les 19:57 |

Avui hem pogut constatar que Hondures torna a ser colpejada, torturada i segrestada pels mateixos de sempre. Policies i militars, a les ordres del colpista Micheletti, han reprimit, amb una ferotge brutalitat i violència els manifestants pacífics que reclamen el retorn del govern legítim de Zelaya.

La comunitat internacional fa el que millor sap fer: res. El govern liberal i monàrquic espanyol, que presideix el Sr Zapatero assisteix, passiu i indolent, a un nou cop militar ia una gran farsa electoral, orquestrada i dissenyada per les grans multinacionals, que porten anys i anys saquejant, espoliant i explotant les riqueses naturals hondurenyes.

L’Terrorisme d’Estat i el neoliberalisme no permet la sobirania i el dret a la independència dels pobles, així com tampoc respecta el legítim dret que tenen tots els pobles a escollir el seu propi govern, les seves pròpies institucions, els seus propis representants sense ser objecte de pressions i sense el control militar i policial.

República Valensiana amb el poble de Honduras i amb el seu president Zelaya

Des de la República Valenciana, ens solidaritzem amb el poble hondureny i reclamem la tornada immediata al poder del President legítim, Sr Zelaya, així com a l’immediat empresonament i processament internacional del terrorista Sr Micheletti.

La greu situació econòmica que pateix Amèrica Llatina seguirà augmentant el descontentament i únicament la lluita dels pobles per la seva total sobirania, per la seva total independència, podrà evitar que Hondures i altres països, segueixin sent nacions segrestades per grups empresarials i militars pusil · lànimes i sense pàtria .

En una Hondures lliure, republicana i sobirana cap home, cap ciutadà haurà mai demanar permís per poder viure, per poder triar les seves pròpies institucions, representants i el seu destí.

http://www.annanoticies.com/

.

Més informació:

Internacional

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: