Nova York gos proves positives per al virus H1N1 de la grip porcina

..22 desembre 2009 | 3:58 pm

.Un gos en els suburbis de Nova York és la primera a la nació va confirmar que portaven la tensiómateixa de la grip porcina que està infectant els éssers humans, van dir experts dimarts.

Els 13 anys d’edat, homes de raça mixta, que s’està recuperant, pel que sembla va contraure el virus del seu amo. No obstant això, Michael San Filippo, un portaveu de l’American Veterinary Medical Association, va dir que no hi ha proves que la soca de la grip es pot transmetre d’un animal domèstic a una persona.

“En teoria, podria succeir, però fins ara és realment l’aspecte d’un carreró sense sortida a les mascotes”, va dir.

Dra Anne Schuchat dels Centres per al Control i la Prevenció de Malalties, va dir el dimarts que els animals poden portar i escampar virus de la grip, però aquests casos són rars i la gent no ha de tenir por de gaudir de les seves mascotes.

El CDC va reportar aquest mes que la grip porcina sembla estar disminuint entre els éssers humans.Es va dir que les infeccions s’han generalitzat en 25 estats, enfront de 48 a finals d’octubre.

San Filippo, va dir que el diagnòstic del virus de 2009 H1N1 va ser confirmat en dos laboratoris, incloent Iowa State University.

El gos, que pateixen problemes de respiració, va ser traslladat al Centre de Bedford Katonah Veterinària a Bedford Hills, NY, el 13 de desembre.

El director mèdic allà, David Sachs, va dir que el gos de la prova de la grip porcina, perquè el seu propietari abans tenia el virus. La pràctica de no identificar el propietari o donar el nom del gos.

El fabricant de la prova, IDEXX Laboratories, va dir que va determinar la prova va ser positiva i s’envia al laboratori veterinari en els de l’Estat d’Iowa per a la seva confirmació.

Entre mascotes, gats i fures han estat trobat prèviament per capturar les soques de la grip porcina dels éssers humans, i almenys un gat i un fura ha mort, San Filippo, va dir.

Va dir que l’Associació de Veterinaris recomana que les persones amb animals malalts, simplement rentar-se les mans amb freqüència. Si se sospita de la grip porcina en qualsevol de propietari o de companyia, va dir, “vostès aïllar els uns dels altres, ens adonem que només és possible fins a cert punt.”

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: