Vídeo del discurs boicotejat: cassolada real per a un futur parat

El rey habló en 2008 de la crisis. Crisis la nuestra que tenemos que mantener a mucha sanguijuela, incluidas las reales. Esta noche caña a la cacerola, al silbato o a la carraca.

.

Perles del discurs de l’any passat de la testa coronada.

.

Bona nit! És un home senzill, ja ho diuen.

Després d’una introducció en què comença malament parlant de poble i nació espanyola, comencen les lloances a la Constitució en el seu 30 aniversari, aquesta Bíblia Sagrada de la qual presumeixen els espanyolistes com si haguessin inventat la pólvora. Després comença les seves clàssiques paraules dedicades al terrorisme, apartat més curt que en altres ocasions perquè el tema estrella del discurs és la CRISI, la que ell no pateix, ia la patim nosaltres per ell. “Com deia al principi, aquest any conclou així mateix marcat pels efectes de la seriosa crisi que estem vivint. Més enllà de la fredor de les xifres, em preocupen molt especialment les nombroses persones que al nostre país han perdut la feina “. Un Sèneca el que li fa els discursos. “Em preocupen els seus familiars i tants joves que no troben feina. També quants veuen amenaçats o truncats els seus projectes i aspiracions”. Què aspiració? La d’anar a esquiar amb els nostres diners com tu o la de pagar la hipoteca i la resta de rebuts? “Una crisi que explica els esforços de les nostres autoritats nacionals, europees i internacionals per corregir desajustos i adoptar mesures que, amb el diàleg i la col.laboració dels nostres agents econòmics i socials, s’han de centrar en recuperar la confiança, a donar suport a l’activitat diària del nostre teixit productiu, i arribar a les nostres famílies i ciutadans “. Bla, bla, bla, això no diu res més que que s’entenguin patronal i sindicats i al treballador que li donin. No es preocupi majestat que ara ve la reforma laboral i ja veurà. A vostè li és igual que l’atur ens ofegui, que no tributen els treballadors, que no hi hagi diners per al “benestar social” perquè vostè sempre tindrà la seva assignació. “Junts podrem vèncer problemes i dificultats, si actuem amb el realisme, rigor, ètica i molt d’esforç, anteposant sempre l’interès general sobre el particular, buscant acords i solucions amb generositat, responsabilitat i amplitud de mires “. Aquest paràgraf és gloriós, el tipus diu si actuem amb realisme, ètica i molt esforç anteposant el bé general al particular . O sigui. Realisme ha de pensar que és una opció política en què es mira pel benestar de la casa reial, encara que ja hi ha moltes altres sigles que responen a aquest fi. Això del bé general ja sona a conya ja que ell l’hi segueix passant pels seus reals cul.“desplegable amb intel.ligència i tenacitat nostra ben provada capacitat de superació, tirant del carro en la mateixa direcció, aportant cada un el seu gra de sorra”. Tindrà difícil desplegar la seva intel ligència perquè primer haurà de buscar-la, i el de tirar del carro el diu qui va pujat en ell Arreando els pobres ases, nosaltres. Que es baixi ell i la seva reial família, es converteixin i ens converteixin en ciutadans, es col • loquin l’arnès i tiren els primers.

“Es tracta de tornar, tan aviat com sigui possible, al camí del creixement econòmic i de la creació d’ocupació, d’obrir una perspectiva de ràpida recuperació i un horitzó d’adequada seguretat als nostres operadors econòmics, treballadors i consumidors”. Un gurú de l’economia, Superborbón, ha de tenir poders i una brúixola per trobar el camí, a més del eufemisme operadors econòmics ha inventat una nova classe aliena a patronal i treballador, es diu consumidor i va per lliure, crec es refereix a ell ia la seva vasta família (compren ells, paguem nosaltres). “Es tracta, juntament amb això, de disposar de regles internacionals més eficaços per reforçar l’estabilitat, supervisió i transparència del sector financer en un nou entorn globalitzat”. Doncs que ens de les dades dels seus comptes numerades, deixi fer una auditoria a la Casa Reial i que per fi es publiqui, cèntims inclosos, tot, tot el que ens costa aquesta colònia de abellots que l’únic que fan és pol · linitzar.

“L’actual crisi econòmica demostra fins a quin punt depenem cada vegada més de l’exterior i hem de saber gestionar hàbilment la defensa dels nostres interessos en el món”.Li va sortir la vena imperialista colonitzadora al Borbó, pel seu bé el que faci falta no? . P eraixò, “avui més que mai, importa el paper internacional d’Espanya, de les nostres institucions, empreses i professionals, per assegurar el nostre creixement, benestar i seguretat”. És clar, el de la Corona, per això va ficant la seva urpa real a llatinoamèrica per defensar els drets de les empreses que li paguen pels seus serveis, no en té prou amb l’opressió nacional sinó que es dedica a fomentar els atracaments i tècniques mafioses de les multinacionals espanyoles en territori americà ia donar suport a governs com el d’Uribe, que té els primers llocs en assassinats de sindicalistes. Ja ho diu el monarca “i ntensificar nostres sòlids vincles amb Iberoamèrica”.

Al costat de la nostra cooperació amb els països menys afavorits. És a dir, en què quedem, esoliem o cooperem, o cooperar és espoliar i després donar una almoina a Nadal?

“Vull, en aquest marc, expressar el meu reconeixement als que serveixen a Espanya al món, subratllant que es compleixen vint anys, tant de la participació del nostre país en missions internacionals de pau”. Arribo la lloa als exèrcits, és a dir, a ell mateix, que és el cap de tots els exèrcits, i les seves missions de pau, que li preguntin als afganesos que pau és la que tenen oa les famílies dels soldats morts, que van anar a defensar la testosterona dels Estats Units. Mort a l’Afganistan i fora d’ella a través dels camps de roselles que se segueixen cultivant ufanoses.

Després de ficar amb palanca a tots els col • lectius en el discurs, encara que sigui enumerats i barrejant-los sense solta ni volta per a no agreujar amb el seu oblit a cap, exceptuant al 10% de la població, ve la següent frase: “Assegurem així mateix els drets humans , la dignitat i la igualtat de les persones, sense discriminació per raó d’ideologia, raça, creences, o sexe “. Els drets humans diu, quins, els que quan era príncep vulnerar amb la seva papaíto polític, els que vulnerar i avui dia segueixen sense ser respectats perquè qüestionen la seva legitimitat o els que se segueix vulnerant avui en dia per discriminació ideològica. “No és temps per al desànim. Hem aconseguit tirar endavant amb força d’altres períodes complexos i reprendre el camí encara amb més dinamisme”. Ell i la seva caterva no tenen cap problema per sortir, ja que ells mai han estat dins del pou negre que és el de la necessitat i fins ara tots els períodes complexos han estat fructífers per a ells, amb pseudodemocracia o sense. “Tenim doncs sobrades raons per creure en nosaltres mateixos, per sentir-nos satisfets del que som, dels nostres esforços, de moltes realitzacions i nous èxits, inclosos els esportius tan abundants en aquest 2008 “. Això ja és per morir-se, podem estar molt orgullosos de tenir un forat en l’estómac, un altre a la butxaca i un altre en els mitjons perquè ell o els seus fills puguin anar als gloriosos esdeveniments esportius de les seves seleccions nacionals a fer-se fotos amb els esportistes triomfadors, sense importar-los que vagin uniformats de vermell, perquè ara té altres connotacions , fins al color ens han robat. “En definitiva, són molts els motius per sentir-nos orgullosos d’Espanya. Confiança, en definitiva, en tots i cada un dels homes i dones que, dia a dia, des dels diferents racons d’Espanya, la fan créixer i millorar amb el seu honrat treball i admirable esforç “. Ni en el NO-DO apareixen frases com aquestes, la nostàlgia delata al redactor no?.

“En aquesta tasca, compteu com sempre amb totes les meves energies i amb el meu més ferm compromís de continuar servint amb la major il • lusió i dedicació a Espanya”. Aquí va tenir un lapsus la preposició no era “a” sinó “de”. “De servir a tots els nostres ciutadans, animant tot el que ens uneix i ens permeti progressar junts”. Sobretot que no trenqui la unitat del negoci real, la unitat territorial, a la qual ja li va dedicar el discurs del 2007, ideal per als amants de la una, gran i lliure. “Un compromís i uns sentiments que el Príncep d’Astúries comparteix plenament amb mi i que tenen en ell la millor garantia de futur”.normal que els comparteixi i normal també que vegi un futur ple de garanties, tenint en compte que encara no hi ha un front antimonàrquic clar, que li digui a aquest vividor i als seus reals despeses que es vagi a l’exili al qual tants antifeixistes van haver de marxar per fugir del genocidi polític del dictador feixista Franco, per a comprovar atònits com l’assassí deixava en herència la mateixa monarquia que ells havien abolit democràticament. De tota manera que hagi de dir que Felip ho farà bé és que l’ombra del dubte li assalta i l’inquieta que no anem a seguir empassant amb les noves generacions. “En aquesta nit de Nadal i en vigílies de l’Any Nou, la Reina i tota la meva Família s’uneixen a mi per expressar a tots els espanyols el nostre major afecte i millors desitjos, que dediquem també a tots els estrangers viuen amb nosaltres. amb cor, per a tots, molt feliç 2009, i molt bona nit! “Nova voler oblidar-se dels estrangers perquè ell va néixer a Roma i la seva dona a Grècia, però ells no pateixen el desemparament i les lleis que s’apliquen als que venen a guanyar-se la vida i es troben que aquí els únics que lliguen gossos amb llonganisses sense donar un pal a l’aigua ia costa del contribuent són els borbons. I gràcies per recordar-se de les espanyoles, cal cuidar aquests detalls. Feliç cassolada, us desitgem de cor a tots els Borbons i que el 2010 deixeu de xuclar la sang! PD: amb bon criteri s’ha demanat boicotejar el discurs real en la ETB no sintonitza, no estaria de més que s’unissin a la cassolada antimonàrquica amb xiulets, cassoles o carraques per denunciar aquesta imposició.

.

Font: Clamor Republicà http://clamorrepublicano.blogspot.com/2009/12/perlas-del-discurso-del-a no-passat-de.html

Més informació:

Estat Espanyol

Kaos TV

Laboral / Economía

Tercera República

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: