Tarragona planta cara al feixisme un altre cop

Mig centenar de persones es van concentrar el dissabte 6 de febrer al barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau, per a demostrar el seu rebuig a la convocatòria realitzada pel grup nazi-espanyol MSR.

.

Comarques de la vegueria del Camp | 06.02,2010 a las 11:50 |

D’ençà unes setmanes estan apareixent a la zona pintades racistes amenaçants i ara com a punt àlgid de la seva dinàmica es portà a terme un acte d’exaltació xenòfoba i imperialista espanyol. En aquest, MSR va parlar d’Europa com un concepte idealitzat, oblidant que la Unió Europea s’ha convertit en la nova presó dels pobles, accentuant més encara la repressió que exerceixen els estats sobre les nacions, com és el cas de l’estat espanyol i francès sobre els Països Catalans.

Mig centenar de persones es van concentrar el dissabte 6 de febrer al barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau, per a demostrar el seu rebuig a la convocatòria realitzada pel grup nazi-espanyol MSR. Per a portar a terme el seu acte hagueren de desplaçar-se a la ciutat individus des d’altres viles, mentre la resposta popular local estigué encerclada en tot moment per les forces d’ocupació de l’estat espanyol, els Mossos d’Esquadra, identificant i escorcollant als ciutadans que volien expressar el seu rebuig als que dies abans havien embrutat les seves façanes amb amenaces nazis.
Els Mossos d’Esquadra segrestaren durant hores als assistents de la concentració antifeixista, impedint la seva mobilitat, limitant fer visible el rebuig de la ciutadania a la concentració nazi en obligar als assistents a romandre agrupats darrere de tres furgons de la policia i sota els arbres de d’un parc, tot això amb l’impediment de prendre fotografies ni vídeos.

L’Esquerra Independentista de les comarques de la vegueria del Camp ha mostrat sempre el seu rebuig als actes feixistes i no deixarà de denunciar les activitats xenòfobes a cap de les viles i ciutats, com ja passà amb la multitudinària concentració de rebuig al feixisme espanyolista del 12 d’octubre de 2008 a Tarragona.

.

Esquerra Independentista del Camp
(EIC)

06-02-2010 Resposta anti-nazi a Tarragona


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: