L’iPad, piratat en menys de vint-i-quatre hores

El jove ‘hacker’ George Hotz ho ensenya en un vídeo de YouTube

Divendres 09.04.10

Un pirata informàtic, membre de l’equip Dev-Team (Twitter) ha aconseguit de piratar l’iPad al cap de vint-i-quatre d’haver-se posat a la venda als EUA. Aquest vídeo de YouTube ensenya com va piratar el ‘tablet’: fent servir una tècnica anomenada ‘jailbreak’, que consisteix a accedir a tots els arxius i carpetes de l’iPad per poder-hi instal·lar aplicacions no autoritzades per Apple.

L’equip de Dev-Team ja havia esbotzat els dispositius de l’iPhone per instalar-hi aplicacions al marge dels drets d’ús d’Apple, i un dels seus membres, el ‘hacker’ George Hotz, havia dit que tenia intenció de forçar també l’iPad.

Les vendes superen les previsions

Per fi dissabte, únicament a les botigues dels EUA, es va posar a la venda el nou producte d’Apple, que va superar totes les previsions: set-centes mil unitats del nou ordinador es van vendre en un sol dia. Durant tota la jornada hi va haver cues a les principals botigues d’Apple, però la passió i la curiositat desfermades pel nou ‘tablet’ fou tan gran que va traduir-se en una allau de publicacions de vídeos dels primers usuaris, com tots aquests, que mostren com el desemboliquen i el posen en funcionament.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: