Els ciutadans de Santa Perpètua ja poden votar si volen la independència o no

Ja ha començat la campanya de vot anticipat per la consulta del 25 d’abril. La plataforma Santa Perpètua Decideix ha engegat avui la campanya de captació del vot per la Consulta sobre la Independència que organitza al municipi.

.

08.04.2010 – 11:04 – Països Catalans

La Plataforma ha ubicat l’urna de vot anticipat al mercat setmanal dels dijous i aquest vespre ho farà al debat dels grups municipals sobre la Consulta i el dret a l’Autodeterminació que tindrà lloc al Centre Cívic de Mas Costa a les 21:30 h.D’avui fins el dia 24 – just un dia abans de la consulta -, l’urna de vot anticipat es desplaçarà a tots els barris del poble i a diferents actes, amb l’objectiu d’acostar i facilitar el vot a totes les persones que el dia 25 d’abril no puguin ser a Santa Perpètua i per tant exercir el seu dret a vot.

D’acord amb el reglament electoral de la Consulta, el vot anticipat substitueix l’habitual vot per correu d’unes eleccions. Ahir dia 7 d’abril, tots els voluntaris que actuaran com a presidents/es i secretaris/es de mesa durant la campanya de vot anticipat van assistir a la formació específica impartida per la Comissió de Voluntaris i Formació en col·laboració amb la Junta Electoral Local. La Junta Electoral Local supervisa també des d’avui el procés, aixecant acte de la constitució de l’urna de vot anticipat, clausurant-la en el moment de finalitzar el procés de vot i custodiant els vots emesos fins el dia de la Consulta.

Un cop finalitzada la jornada electoral el proper dia 25A a les 20 h. els vots anticipats s’afegiran a les urnes per al recompte i escrutini oficial final. Excepcionalment la Junta Electoral Local contempla la possibilitat d’acostar el vot anticipat als domicilis particulars de persones amb mobilitat reduïda. Aquelles persones que ho desitgin poden posar-se en contacte amb la plataforma a través del correu electrònic santaperpetuadecideix@gmail.com, a través de la webwww.santaperpetuadecideix.cat, o bé adreçant-se als voluntaris en qualsevol dels punts d’informació ubicats al poble durant la campanya.

.

Més informació:

Girona serà l’escenari de l’inici de campanya del 25-A

Més d’un milió de catalans podrà votar el 25-A en l’onada de consultes més decisiva

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: