Jordi Portabella es planteja enviar Jordi Hereu a l’oposició

El líder d’Esquerra a l’Ajuntament de Barcelona ha afirmat que ‘quan un partit porta 30 anys i escaig a l’Ajuntament, necessita un temps de descans’. Portabella ha votat C en la consulta de La Diagonal ‘perquè no ens hem trobat còmodes amb cap lletra’. Aquestes declaracions les ha fet al programa ‘Actualitat Viva’.

.

14.05.2010 – 01:05 – Països Catalans

El president del grup municipal d’Esquerra a l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Portabella, considera que la situació actual de crisi econòmica i de l’estat del benestar ha de comportar “canvis en la manera d’enfocar la política”. En aquest sentit, creu que a l’Ajuntament de Barcelona hi ha d’haver “una renovació”, ja sigui una renovació total que vingui de dins del govern municipal o una renovació que vingui “des de fora”, fent referència a Esquerra i CiU.Portabella considera que podria ser molt positiu per la ciutat que els socialistes es prenguessin “un temps de descans i reflexió” perquè “quan portes 30 anys i escaig a l’Ajuntament [referint-se al PSC i ICV], o 23 anys a la Generalitat [referint-se a CiU], ho necessites”.

El líder d’Esquerra a l’oposició del consistori barceloní també ha declarat que, aquest dimecres, es va decantar per votar per l’opció C en la consulta sobre la Diagonal perquè vol una avinguda que barregi elements de la A i de la B, tot i que “les dues tenen mancances”. En aquesta línia, Portabella opta per una tercera opció que contempli un transport públic flexible com el bus, l’ampliació de les voreres i la segregació del carril bici. “No ens hem trobat còmodes amb cap lletra, i no podíem fer l’excentricitat de proposar que ens fessin una opció D que ens anés bé”, ha declarat.

Finalment, en relació a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, Portabella ha avançat que en cas d’acords postelectorals, Esquerra pactarà amb el partit que doni suport a una consulta ciutadana per la independència de Catalunya. “Arribarem a un acord ràpid amb qui compri, i si ningú compra, haurem de continuar enfortint el nostre espai per ser majoritaris”, ha declarat. Segons Portabella, “per la via de l’Estatut ja no anirem enlloc. Cal que fem un pas endavant”, i ha acabat manifestant que “estem disposats a sumar esforços amb tothom, sempre i quan vagin en aquesta línia”, referint-se al del referèndum per la independència.

Portabella: ‘El govern municipal del PSC i ICV no s’ha près seriosament La Consulta de La Diagonal’

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: