Canal 9 ja no es pot veure ni a Catalunya ni a les Illes Balears

Televisió de Catalunya confirma que Canal 9 ja no es pot veure a Catalunya. El canal de TDT que TV3 va cedir a la televisió pública valenciana ha quedat inservible després que Canal 9 hagi decidit deixar de pagar el satèl·lit per ‘estalviar despeses’.

.

22.07.2010 – 19:07 – Països Catalans

Una mala notícia en la configuració de l’espai de comunicació en llengua catalana. Des de fa uns dies, qualsevol persona que sintonitzi al seu TDT el Canal 9, no hi podrà veure res. I és que no arriba el senyal degut a que la televisió pública valenciana ha decidit deixar de pagar el satèl·lit suposadament per ‘estalviar despeses’ en temps de crisi.

Aquest fet, deixa un canal de TDT de Televisió de Catalunya, cedit a Canal 9, totalment buit. Ara la cadena pública catalana haurà de decidir què fa amb aquest canal que ha quedat totalment inutilitzat. La intenció de la televisió dirigida per Mònica Terribas és que a Catalunya es puguessin veure tots els canals grans en llengua catalana.

Fins el moment, TV3 ha complert amb la seva part del pacte amb Televisió Valenciana, però el govern valencià, que sempre ha posat pegues a l’emissió de TV3 al País Valencià, s’escuda culpant al  Ministeri d’Indústria espanyol de no donar-los els mitjans per poder emetre ‘legalment’ Televisió de Catalunya.

.

Més informació:

ACPV entrega avui més de 650.000 firmes per veure TV3 al País Valencià

La ILP per TV3 al País Valencià és admesa a tràmit amb 625.000 signatures

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: