El número 2 del PP en Martorell cree que Saura, Boada, Herrera y Zapatero deberían estar en Auschwitz

En un país serio, Joan Saura, Joan Boada, Joan Herrera y José Luis Rodríguez Zapatero estarían en la prisión, en galeras, Siberia, Guantánamo o Auschwitz’, escribe abiertamente en Facebook el número 2 del Partido Popular (PP) en la localidad barcelonesa de Martorell.

Kaos. Antifascismo | directe.cat | 26-4-2011 a las 12:36 |

.[Traducción al castellano]

‘En un país seriós, [Saura, Boada, Herrera i Zapatero] serien a la presó, a les galeres, a Sibèria, Guantánamo o Auswitch [sic]’, escriu obertament al Facebook el número 2 del PP a Martorell, l’excap de llista de Ciutadans a les municipals del 2007  Vicente Casal Carriedo. Casal, conegut arreu de Martorell per les seves idees més aviat polèmiques i fins a cert punt homòfobes, ara tampoc se n’està de fer-les públiques a la xarxa social Facebook, segons que ha pogut saber  directe!cat. Entre d’altres consideracions, el número 2 del PP a Martorell també creu que el periodista Jordi Basté també hauria d’estar empresonat. Aquest mateix dimarts la presidenta del PP, Alícia Sánchez Camacho,  ha reclamat a Casal que rectifiqui les seves afirmacions  i el PP no descarta expulsar-lo del partit si no ho fa.

Casal va treure 526 vots a les eleccions municipals del 2007, quedant a tan sols 0,07 punts de traspassar el 5% legal a partir del qual es pot obtenir representació als consistoris. Tan sols va sumar 58 paperetes més (584), que sí que li van permetre superar la barrera del 5% i aconseguir un regidor.

Per mirar de corregir la situació, el PP va decidir fagocitar les restes de C’s a Martorell i a principi de març va anunciar la incorporació de Casal com a número 2. El líder popular de Martorell, Francesc Arpal,  va explicar a  Regió7  que l’objectiu que perseguia era ‘incorporar totes aquestes persones que havien estat a les llistes de Ciutadans per mirar d’aconseguir tot aquest vot que no és nacionalista i que es trobaria una mica orfe. S’ha demostrat que anar per lliure no ens va bé ni al PP ni a Ciutadans’. I va afegir: ‘En les darreres autonòmiques, el PP va obtenir 1.160 vots, mentre que entre C’s i PxC hi ha una bossa d’un miler de vots que volem captar. L’objectiu és ser decisius en el futur govern de Martorell.’

Després de no aconseguir representació al consistori, Casal va partir peres amb Ciutadans i es va afiliar a Unión, Progreso y Democracia (UPyD). Però com que la formació tampoc no s’ha acabat d’implantar a Catalunya, va decidir donar-se’n de baixa i afiliar-se al PP. Preguntat sobre aquests canvis, va assegurar que haver canviat de sigles diversos cops no significa que hagi canviat d’idea.

‘Soy charnego’
Entremig, també va tenir temps per a promoure el manifest Soy charnego…¿Y qué?, en què reconeixia que ‘soy hijo de colonizadores españoles que emigraron a Cataluña a mitad de siglo para ‘robar’ a los señoritos catalanes’, afirmava que ‘soy un boicoteador de Cataluña’, assegurava que ‘quiero destruir la raza catalana’ i sentenciava: ‘Deberían esterilizarme o cortarme el miembro como al Torete, para que no pudiera dejar herencia genética ni descendencia aquí en Cataluña.’

.

kaosenlared.net

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: